ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти рф убили кореспондента The New York Times в Ірпені

13.03.2022, 14:43

В Ірпені під Києвом російські окупанти розстріляли кореспондента The New York Times Брента Рено (Brent Renaud), ще один журналіст поранений. Про це повідомив голова поліції Київщини Андрій Нєбитов

"Сьогодні в Ірпені розстріляли 51-річного кореспондента всесвітньо відомого медіа New York Times. Ще один журналіст поранений. Зараз потерпілого намагаються вивести із зони бойових дій. Звісно, професія журналіста передбачає ризик, втім громадянин США Брент Рено поплатився життям за спробу висвітлити підступність, жорстокість та безжальність агресора", – написав Андрій Нєбитов.

Фото з фейсбуку Андрія Нєбитова

На відео поранений колега Брента Рено пояснює, що по них відкрили вогонь на блокпості.

Як повідомила речниця лікарні Охматдит Анастасія Магеррамова, поранений американський 46-річний журналіст Хуан Дієго Херрера Арредондо був у свідомості. Чоловік отримав осколкове поранення у стегно. Його прооперували медики Охматдиту. Про долю свого колеги він поки що не знає. Останнє, що пам’ятає: його напарника підстрелили у шию на російському блок-посту.

Брент Рено – режисер, продюсер, документаліст, який висвітлював події в гарячих точках планети: війни в Іраку та Афганістані, заворушення в Єгипті та Лівії, боротьбу за Мосул, картелі в Мексиці, кризу біженців в Африці. Разом із братом Крейгом отримав багато нагород у телебаченні та журналістиці: премії Пібоді, Columbia DuPont Awards, Overseas Press Club Award та інші.

Liked the article?
Help us be even more cool!