ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Теличенко вважає неприпустимим пом’якшити покарання Пукачу

11.01.2018, 11:44
Фото - Фокус

Адвокат Валентина Теличенко, яка захищала інтереси Мирослави Гонгадзе, вважає, що перерахований судом термін відбутого ув’язнення начальнику департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексію Пукачу, засудженого за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, є законним, але Пукач повинен відбути довічне позбавлення волі. Про це вона написала у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

“Олексій Пукач, якого суд визнав організатором та виконавцем убивства журналіста Георгія Гонгадзе, повинен відбувати довічне позбавлення волі. Те, що йому перерахували відбутий термін ув’язнення за “законом Савченко”, законно і не є приводом дивуватися.

Але це ще одне свідчення того, що неприпустимо пом’якшити покарання Пукачу, який зараз засуджений до довічного позбавлення волі, а саме такого пом’якшення він просить у касаційного суду. Якщо новостворений ВСУ задовольнить касаційну скаргу Пукача і зм’якшить йому покарання до 15 років, то Пукач вийде на волю прямо з зали суду.

Але поведінка засудженого Пукача і в судових засіданнях, і поза судовими засіданнями при спілкуванні з журналістами, свідчить про те, що він не перестав бути небезпечним для суспільства. Пукач так і не визнав уповні свою вину. Так і не покаявся. Він далі виправдовує свої дії, вигадуючи різноманітні нісенітниці. Отже. Чекаємо призначення судового розгляду в новоствореному ВСУ”, – написала Теличенко.

Нагадаємо, суд задовольнив клопотання адвоката Олексія Пукача й перерахував засудженому за “законом Савченко” 6,5 років попереднього ув'язнення як 13 років основного покарання.

Liked the article?
Help us be even more cool!