ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканалу "Прямий" відмовили в акредитації на заходи за участю Зеленського і Блінкена

06.05.2021, 10:00
Фото – YouTube
Фото – YouTube

Журналістам телеканалу “Прямий” відмовили в акредитації на заходи за участю Президента України Володимира Зеленського і держсекретаря США Ентоні Блінкена. Про це повідомила журналістка та ведуча Прямого Олена Курбанова, йдеться на сайті каналу. 

За її словами, журналістам Прямого відмовили в акредитації, посилаючись на карантинні обмеження через поширення коронавірусу в країні. 

Журналістка оприлюднила скріншот відповіді Офісу президента на її запит.

“У зв’язку з карантинними заходами, запровадженими в країні для протидії поширенню епідемії COVID-19, кількість представників засобів масової інформації, які візьмуть участь у висвітленні заходу, обмежена. Тому, на жаль, змушені відмовити вам в акредитації. Водночас інформуємо, що захід транслюватиметься в соцмережах на офіційних сторінках Офісу президента”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 6 травня відбудеться зустріч Президента України Володимира Зеленського та Державного секретаря США Ентоні Блінкена.

Офіс президента попередив, що у зв’язку з карантинними обмеженнями у заході зможуть взяти участь 20 представників засобів масової інформації.

Liked the article?
Help us be even more cool!