ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканалу "Наш" призначено перевірку через трансляцію пресконференції Путіна

20.12.2019, 14:00
Фото – YouTube Наш
Фото – YouTube Наш

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову виїзну перевірку супутниковому телеканалу “Наш” (ТОВ “Наш 365”, Київ) через трансляцію пресконференції президента Російської Федерації Володимира Путіна. Таке рішення Нацрада ухвалила 20 грудня на своєму засіданні, повідомляється на сайті регулятора.

Рішення ухвалено на підставі моніторингу, що був проведений 19 грудня. Цього дня в ефірі телеканалу Нацрада зафіксувала трансляцію (о 13:08) пресконференції Путіна, яка супроводжувалася плашкою “Москва. Наживо”. Одночасно відбувалася пряма трансляція з вулиці Хрещатик у Києві, яку було протитровано: “Нацкорпус перекрив Хрещатик”. 

“Текст висловлювань, зафіксованих під час офіційного моніторингу Національної ради, вказує на те, що їх основною темою є інформація негативного характеру в контексті питань, пов’язаних із національною безпекою України та її територіальною цілісністю. Ці факти мають ознаки порушення законодавства України у сфері телебачення і радіомовлення та інформації”, – повідомляє Нацрада.

За результатами перевірки Національна рада ухвалить відповідне рішення.

Liked the article?
Help us be even more cool!