ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал "Звезда" опублікував коментар померлої акторки про Доренка

13.05.2019, 16:00

Російський телеканал “Зірка” опублікував на своєму сайті коментар народної артистки СРСР Олени Образцової, яка померла 12 січня 2015 року. Він стосувався смерті Сергія Доренка, повідомляє “Дождь”.

Новина “Образцова розповіла, на які компроміси йшов Доренко у своїй роботі” з'явилася на сайті телеканалу “Звезда” 12 травня. Згідно з нею, акторка відвідала похорони Доренка і поспілкувалася з пресою.

У тексті Образцова “зазначила”, що Доренко ніколи не йшов на компроміси і керувався у своїй професійній діяльності тільки правдою. “Низький йому уклін і вічна пам'ять”, - “додала” вона.

Як повідомляє “Дождь”, наразі новину на сайті “Звезды” видалено, її також не можна знайти в кешах Google і "Яндексу", однак вона є в пошуковій видачі "Яндексу".

Фото - Твіттер @ShadenFM
 

Нагадаємо, 9 травня у Москві після дорожньо-транспортної пригоди помер російський пропагандист, головний редактор радіостанції “Говорить Москва” Сергій Доренко.

Як повідомило радіо “Говорит Москва”, 12 травня мало відбутися прощання з Доренком, але до московського моргу надійшов документ із розпорядження не видавати його тіло для поховання або кремації “у зв'язку з необхідністю повторної судово-медичної експертизи”.

Поліція заборонила видавати його тіло вдові загиблого на підставі заяви його дочок від першого шлюбу - Ксенії та Катерини. Вони вважають, що Доренка могли отруїти.

Згідно з офіційним висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті став розрив аорти.

Liked the article?
Help us be even more cool!