ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал “Новий Чернігів”, який працював під обстрілами, отримав відзнаку Верховної Ради

17.11.2023, 13:16
Павло Пущенко
Фото Наталії Левочко
Фото Наталії Левочко

Комунальний телеканал “Новий Чернігів”, який працював під обстрілами на початку повномасштабного вторгнення Росії, нагородили Почесною відзнакою Верховної Ради України.

Про це представнику ІМІ в Чернігівській області повідомила директорка телеканалу Наталія Левочко.

Журналісти та оператори “Нового Чернігова” продовжили працювати й під час оточення Чернігова. Вони знімали наслідки обстрілів міста окупантами. Зокрема, журналісти та оператори телеканалу виявили під завалами зруйнованої школи чоловіка і допомогли йому вибратися. 

Зараз, зазначила Левочко, шість співробітників і співробітниць каналу служать у Збройних Силах України.

“Передусім, відзнака – спільна заслуга всього колективу телеканалу. Мене відзначили як директорку неймовірного, патріотичного і свідомого колективу. Шість наших співробітників і співробітниць наразі служать у Збройних Силах України і відстоюють нашу Незалежність. Зокрема, Павло Юцевич з першого дня повномасштабного вторгнення став на захист міста і брав участь у найгарячіших боях за Чернігів, а Діна Вонг зараз служить у 1 танковій Сіверській бригаді. Ми патріоти своєї країни, Чернігова та нашого телеканалу”, – зазначила Наталія Левочко.

Комунальний телеканал “Новий Чернігів” уже понад 30 років працює для чернігівців. На сьогодні це єдиний телеканал у регіоні, що пропонує глядачу різножанровий продукт – від інформаційних програм до просвітницьких, освітніх проєктів. Сьогодні журналісти телеканалу розповідають про героїзм українських воїнів, цивільних та волонтерів.

Liked the article?
Help us be even more cool!