ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Симоньян заборонили в'їзд до Вірменії

26.10.2022, 10:10
Фото - Евгения Новоженина / Reuters)/rbc.ru
Фото - Евгения Новоженина / Reuters)/rbc.ru

Вірменія заборонила в'їзд російській пропагандистці вірменського походження Маргариті Симоньян. Про це вона повідомила у своєму телеграм-каналі.

Вона додала, що також в'їзд до країни заборонено російському політику Костянтину Затуліну.

“Костянтину Затуліну, який багато років люто підтримує Вірменію, нинішній начальник Вірменії заборонив в'їзд до Вірменії. Мені, до речі, теж”, – написала Симоньян.

Нагадаємо, Маргарита Симоньян – одна з ключових фігур російської пропаганди. Вона очолює підконтрольну Кремлю багатомовну мережу телеканалів RT (раніше – Russia Today), контент якої орієнтований переважно на іноземну аудиторію та російську діаспору за кордоном. Після повномасштабного вторгнення Росії до України мережа RT потрапила під санкції за поширення дезінформації. Детальніше ІМІ писав про неї тут.

Українська влада закликає притягнути до відповідальності не лише російських посадовців та президента, але й рупорів Кремля, без яких російський диктатор не мав би такої підтримки населення щодо війни проти України.

Зокрема, йдеться про таких пропагандистів: Володимир Соловйов, Маргарита Симоньян, Ольга Скабєєва, Євгеній Попов, Антон Красовський, Дмитро Кисельов тощо.

Liked the article?
Help us be even more cool!