ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Світлану Остапу перебрали головою наглядової ради Суспільного

09.02.2023, 13:15
Фото – UA:Суспільне мовлення
Фото – UA:Суспільне мовлення

Заступницю шеф-редактора порталу “Детектор медіа” Світлану Остапу переобрали головою наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України, а Вадима Міського – секретарем наглядової ради.

Таке рішення ухвалено 9 лютого на засіданні наглядової ради НСТУ, повідомляє “Детектор медіа”.

За словами Світлани Остапи, за неї члени наглядової ради віддали сім голосів і ще сім проголосували дистанційно. Один голос – проти, один член наглядової ради не голосував.

Світлана Остапа – заслужена журналістка України, членкиня Комісії з журналістської етики. Виконує свої повноваження повторно, із січня 2017 до січня 2021 року входила до першого складу наглядової ради НСТУ, перші два роки була заступницею голови наглядової ради НСТУ Тетяни Лебедєвої. 

25 березня 2019 року Остапу обрали головою наглядової ради НСТУ, виконувала свої обов’язки до 19 січня 2021 року. 

У лютому 2021 року Світлана Остапа ввійшла до наглядової ради Суспільного від фракції “Голос”.

Вадим Міський – громадський діяч, фахівець у галузі медіа та адвокації, програмний директор ГО “Детектор медіа”. Його двічі обирали секретарем наглядової ради НСТУ, у 2017 та 2019 роках.

На початку 2018 року Вадим Міський запропонував нову модель фінансування Суспільного мовлення в Україні, яка була підтримана міжнародними інституціями й експертами та має на меті забезпечити сталість фінансування мовника, що є однією із засадничих передумов його програмної незалежності. 

У лютому 2021 року Вадима Міського обрали членом наглядової ради Суспільного від сфери захисту інтересів дітей та молоді. 

16 лютого 2021 року наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України на два роки обрала Світлану Остапу головою наглядової ради НСТУ та Вадима Міського секретарем наглядової ради.

Liked the article?
Help us be even more cool!