ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільні мовники Австралії припинили трансляцію всіх російських держканалів та програм – Ткаченко

22.04.2022, 11:21
Фото – medium.com
Фото – medium.com

Суспільні мовники Австралії припинили трансляцію всіх російських державних пропагандистських каналів, а уряд країни запровадив санкції проти 32 пропагандистів. Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

“Минулого місяця я звернувся до свого австралійського колеги Пола Флетчера щодо обмеження російської пропаганди на території Австралії. Наразі суспільні мовники країни вже припинили трансляцію всіх російських державних пропагандистських програм та каналів, а уряд Австралії запровадив санкції проти 32 пропагандистів та поширювачів дезінформації, включаючи старших редакторів Russia Today, Фонду стратегічної культури, “ІнфоРос” та NewsFront”, – написав міністр.

Також Ткаченко додав, що провідні австралійські платформи почали маркувати російський пропагандистський контент відповідним чином і видаляти його.

Крім того, австралійські мовники розглядають можливість збільшення частки в ефірах українських новин, включно з трансляцією українських телеканалів.

Як повідомляв ІМІ, 25 березня 2022 року уряд Австралії запровадив санкції щодо 22 російських пропагандистів, а також щодо диктатора Білорусі Олександра Лукашенка і членів його сім'ї.

Liked the article?
Help us be even more cool!