ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне та "Українська правда" розпочали співпрацю

09.11.2022, 13:55
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

Суспільне мовлення та "Українська правда" підписали меморандум про співпрацю. Відтепер портал "Українська правда" розміщуватиме новини та репортажі "Суспільне Новини" та місцевих телеканалів Суспільного мовника на своєму вебсайті.

Про це повідомляє "Суспільне".

"Суспільне Новини" та "Українська правда" – два медіа, для яких дотримання журналістських стандартів – основа існування. Обидва – щорічно в переліках найякісніших загальноукраїнських медіа Інституту масової інформації. Ми об’єднуємо зусилля, щоб давати нашій аудиторії ще більше якісного контенту – важливу, оперативну, неупереджену інформацію без маніпуляцій. Впевнена, що наша співпраця може стати прикладом для інших медіа, посилюючи його ринок", – розповіла Тетяна Кисельчук, членкиня правління Суспільного мовлення, відповідальна за інформаційне мовлення та діджитал-платформу.

Відповідно до меморандуму, "Українська правда" розміщуватиме сюжети Суспільного в рубриці "Відео дня". 

"Відтак читачі УП отримують можливість бачити якісні відеосюжети Суспільного, яке має найширшу журналістську мережу в Україні. Так само Суспільне отримує нових глядачів завдяки платформі УП. Це взаємовигідна співпраця, та головніше – поширення якісного контенту. Особливо це важливо в часи війни, коли від правдивої інформації залежать життя людей", – вважає Тетяна Кисельчук.

"Новинний відеоконтент, особливо з регіонів, завжди був сильною стороною Суспільного в діджитал. Радий можливості показати його нашій аудиторії", – зазначив виконавчий директор "Української правди" Андрій Боборикін.

Як повідомляв ІМІ, Суспільне консервує приміщення київського телецентру “Олівець” на період воєнних дій через безпекові ризики 24-поверхової будівлі, а також з метою мінімізації енерговитрат та економії бюджетних коштів. 

Liked the article?
Help us be even more cool!