ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне та Чеське радіо продовжать обмінюватися контентом

28.03.2023, 14:00
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

Суспільне мовлення та Чеське радіо уклали нову угоду про взаємну співпрацю. Цим суспільні мовники продовжуватимуть розвивати відносини у сфері радіомовлення як члени Європейської мовної спілки.

Відповідну угоду сторони підписали 27 березня на міжнародній конференції Radiodays Europe у Празі, повідомляється на корпоративному сайті Суспільного.

У межах угоди мовники обмінюватимуться програмами, переважно музичними та літературними, включно з дискусійними програмами, художніми фільмами, радіопостановками та архівними записами. Також мовники організовуватимуть взаємні візити співробітників задля обміну досвідом.

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну Чеське радіо стало одним з перших суспільних мовників, який забезпечив безперервну трансляцію Українського радіо через аудіопортал mujRozhlas та класичні мережі DAB+ і DVB-T2 для щоденного доступу українців у Чехії до інформації про актуальні події в рідній країні. 

Як повідомляв ІМІ, у березні 2022 року чеський суспільний мовник Česká televize почав перекладати новини про війну РФ з Україною, поточні події в Чехії та світі українською мовою для інформування українців, які вимушено переїхали до Чехії у зв’язку з російською агресією.

Liked the article?
Help us be even more cool!