ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Суспільне Рівне" відтепер веде всеукраїнський марафон новин

30.08.2022, 12:42
Фото – Суспільне Рівне
Фото – Суспільне Рівне

Денний ефір міжрегіонального прямоефірного проєкту "Суспільне. Спротив" збільшив тривалість до 12 годин. Із 24 серпня денний ефір марафону координує команда телеканалу "Суспільне Рівне".

Про це повідомляють на сайті "Суспільне Рівне".

Марафон відтепер виходить щобудня на регіональних телеканалах мовника у ранковий та вечірній прайм-тайм, а також з 12:00 до 16:00. Повідомляється, що Суспільне Рівне щогодини готує свіжий випуск загальноукраїнських новин.

Випуски новин виходять щогодини. Журналісти Суспільного працюють у кожній області України та вмикаються в прямий ефір з новинами про всі регіони, особливо де ведуться бойові дії.

"Для нашої команди це прояв великої довіри, а з іншого боку, серйозна відповідальність, тому ми зараз максимально мобілізовані. До старту цього марафону вся наша команда працювала над контентом для рівнян та жителів області. Нас дивилися на території Рівненщини, інколи – в інших регіонах. Зараз ми виходимо на загальнонаціональні платформи, новий технічний, організаційний, технологічний рівень. Колеги рішуче налаштовані чинити потужний інформаційний спротив російській агресії й максимально інформативно працювати для нашого глядача", – розповів продюсер Суспільне Рівне Сергій Татаренко.

Шеф-редактор новин "Суспільне Рівне" Орест Гринюк розповів, що відтепер команда ньюзруму поділена навпіл. Частина журналістів продовжить готувати місцеві новини для радіо та телебачення, решта в тісній співпраці з колегами з інших філій працює над інформаційним наповненням марафону.

Ведучими обіднього блоку проєкту стали журналісти "Суспільне Рівне" Інеса Пославська, Настасія Захарчук та Роман Свирида. Інформаційні випуски зі студії марафону веде Тетяна Климчук.

Liked the article?
Help us be even more cool!