ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне Мовлення шукає шеф-редакторів/-ок хабів у регіонах

27.06.2023, 15:34
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

Суспільне Мовлення запрошує медійників та медійниць подаватися на відкритий конкурс на шеф-редакторів/-ок хабів у Черкасах, Львові, Рівному, Чернігові, Одесі та Харкові. Приймання документів від кандидатів/-ок триватиме до 3 липня 2023 року, йдеться на сайті компанії.

"Шеф-редактор/-ка керує творчими процесами хабу та координує бюро, які до нього належать: планує роботу своєї новинної редакції, а також відповідає за досягнення показників ефективності бюро. Шеф-редактор/-ка відповідальний/-а за дотримання журналістських стандартів контенту, який виготовляє команда хабу. Це ключова посада в команді регіонального мовлення", – зазначають у компанії.

Подаватися на посаду шеф-редактора/-ки регіонального хабу Суспільного можуть усі, хто має вищу журналістську освіту та досвід роботи редактором/-кою від трьох років і хоче працювати в найбільшій незалежній медіакомпанії України.

Ознайомтеся зі зразками документів: супровідний лист і письмова згода на збір та оброблення персональних даних.

Для участі в конкурсному відборі претендент/-ка має подати пакет документів у паперовому вигляді (особисто або поштовим відправленням) на адресу м. Київ, вул. Хрещатик, 26, і скановані копії на електронну адресу [email protected]. Усі копії документів мають бути засвідчені особистим підписом претендента/-ки.

Щодо додаткової інформації звертайтеся за номером телефону: (044) 294-97-20.

Liked the article?
Help us be even more cool!