ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Суспільне Донбас" та "Суспільне Крим" змінили програмні концепції

12.01.2023, 17:41
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила чотири ліцензії Національної суспільної телерадіокомпанії через зміну формату та програмної концепції. Зокрема, зміни внесені до аналогової та цифрової ліцензії "Суспільне Донбас" та до цифрової і супутникової ліцензії "Суспільне Крим". Такі рішення регулятор ухвалив на засіданні 12 січня, пише "Детектор медіа".

Формат каналу "Суспільне Донбас" з "інформаційно-просвітницький та кінопоказ" змінився на "інформаційно-просвітницький". Збільшилася частка програм власного виробництва, інформаційно-аналітичних та публіцистичних, культурно мистецьких програм. Натомість зникають освітні та дитячі програми та кінопоказ.

"Суспільне Крим" також змінило формат з інформаційно-культурологічного на інформаційно-просвітницький. Збільшилася частка програм власного виробництва та іноземних програм, кількість годин інформаційно-публіцистичних проєктів. Але натомість знизилася частка національного аудіовізуального продукту. З формату зникають розважальні та дитячі програми.

Як повідомляв ІМІ, громадська організація "Львівський медіафорум" розпочала збір мільйона гривень на відновлення філії "Суспільне Херсон", яку окупанти захопили, розікрали та фактично знищили офіс.

Liked the article?
Help us be even more cool!