ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне через арештовані рахунки скасувало три журналістські відрядження

05.03.2020, 13:24
Фото – фейсбук Суспільне
Фото – фейсбук Суспільне

Національна суспільна телерадіокомпанія України скасувала три закордонні журналістські відрядження на спортивні змагання через накладений арешт на рахунки Суспільного. Про це повідомляється на корпоративному сайті Суспільного.

Так, скасовано відрядження спортивних журналістів на Чемпіонат світу зі скелетону в німецькому Альтенберзі й на сьомий і восьмий етап Кубка світу з біатлону, які відбудуться в Чехії та Фінляндії.

За словами виконавчого продюсера ТО спортивних програм Микити Хорозова, трансляція біатлону належить до топу програм "UA:Перший". 

"Прагнучи залучити нову аудиторію, ми купуємо права на трансляції на багато років уперед, вкладаємося в розкрутку продукту, шукаємо свіжі творчі рішення. Відправляючи журналістів у відрядження на місце змагань, ми отримуємо унікальний матеріал із місця подій – це включення в програми "Спорт" та "UA:Біатлон. Студія", додатковий контент для діджитал-платформи, ексклюзивні сюжети для "Новин". Тому нам дуже шкода, що через скасовані відрядження глядачі не побачать багато цікавинок, які ми для них підготували", – розповів Микита Хорозов.

Як зазначають на Суспільному відрядження команди телеканалу "UA:Культура" на Берлінале минулого тижня стало можливим завдяки особистому фінансуванню поїздки з боку виконавчого продюсера телеканалу Лук’яна Галкіна.

"За день до вильоту стало відомо, що грошей на закордонне відрядження ми не отримаємо. Як продюсер телеканалу, я вирішив, що проєкт має відбутися як пріоритетний, але й залучені до нього виконавці не мають постраждати. Що робити в такій ситуації? Фінансувати проєкт власним коштом. Як сумно жартували з колегами, самостійне фінансування незалежного кіно – уже звична справа, але самостійне фінансування телевиробництва на Суспільному – щось новеньке. Сприймаємо це як досвід роботи з принципово новим рівнем ризиків", – зазначив Лук’ян Галкін.

Як повідомляв ІМІ, 28 лютого Суспільний мовник повідомив, що на кошти Національної суспільної телерадіокомпанії України накладено арешт через борг на користь "Євроньюз".

Liked the article?
Help us be even more cool!