ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд відмовив Чорновол у скасуванні підозри про перешкоджання працівнику Шарія

07.07.2020, 18:14
Фото – uaportal.com
Фото – uaportal.com

Печерський районний суд Києві відмовив 7 липня колишній журналістці та народній депутатці Тетяні Чорновол у скасуванні підозри, яку їй оголосили в межах кримінального провадження про перешкоджання працівникові видання “Шарий.net” Дмитру Кучеру.

Про це Тетяна Чорновол повідомила на своїй фейсбук-сторінці, оприлюднивши відповідну постанову суду.

“Печерський суд відмовив мені в скасуванні підозри. <…> Суддя Ільєва, залишивши в силі підозру мені, створила прецедент, що жінка не має права захищати свою честь і гідність і кожен збоченець може знімати в неї під спідницею, а потім цю жінку судитимуть за перешкоджання журналістській діяльності”, – прокоментувала рішення суду Чоновол.

Як повідомляв ІМІ, 25 червня Тетяна Чорновол заявила, що оскаржить у суді повідомлення про підозру, яку їй оголосили в межах кримінального провадження про перешкоджання працівнику видання “Шарий.net” Дмитрові Кучеру. 

24 лютого 2020 року Державне бюро розслідувань (ДБР) повідомило Тетяні Чорновол про підозру в перешкоджанні законній професійній діяльності журналіста (ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України). 

18 жовтня 2019 року кореспондент “Правового контролю” Сергій Шевчук (видання пов'язане з блогером Анатолієм Шарієм) звернувся до колишньої народної депутатки Тетяни Чорновол із запитанням про нагородну зброю та почув у відповідь нецензурну лайку. Відео інциденту виклав у фейсбук журналіст “Шарий.net” Дмитро Кучер.

Liked the article?
Help us be even more cool!