ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у США тимчасово заборонив видавати "викривальну" книжку про Трампа

01.07.2020, 10:53
Фото – ВВС
Фото – ВВС

Суд міста Покіпсі (США) тимчасово заборонив видавати книжку про американського президента Дональда Трампа, яку написала його племінниця Мері Трамп. У видавництві книжку назвали “викривальною”. Про це повідомляє Громадське з посиланням на Politico та ВВС.

У такий спосіб суд задовольнив позов молодшого брата Трампа Роберта. За словами брата, книжка порушує угоду про нерозголошення, яку уклали після смерті їхнього батька Фреда Трампа в1999 році.

Книжку під назвою “Забагато й ніколи не досить. Як моя сім’я створила найнебезпечнішого чоловіка у світі” мали випустити 28 липня. Утім, суд заборонив друкувати чи розповсюджувати твір у будь-якому вигляді, поки не ухвалять постійне рішення за позовом Роберта Трампа. Невідомо, скільки на це знадобиться часу.

Адвокати Мері Трамп та видавництва Simon&Schuster подали апеляцію на рішення. Вони запевняють, що твір важливий через те, що Трамп планує переобиратися на посаду президента, тому не можна “зупиняти її видавництва навіть на день”.

Як раніше повідомляв BBC, у книжці може йтися про те, як Мері Трамп передавала американським ЗМІ конфіденційні дані про Трампа, на основі яких ті робили розслідування, а також про життя його сім’ї, зокрема стосунки з батьком Фредом Трампом.

Нагадаємо, 23 червня в продаж надійшли мемуари ексрадника Трампа з національної безпеки Джона Болтона. Цю книгу також хотіли не допустити до друку: Міністерство юстиції США через суд хотіло домогтися зняття накладу, але суд став на бік Болтона.

Liked the article?
Help us be even more cool!