ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд позбавив волі шефредактора "Змісту" на 3,6 років через смертельне ДТП

06.08.2020, 13:10
Фото - Ua:Полтава
Фото - Ua:Полтава

6 серпня Полтавський районний суд Полтавської області ухвалив рішення про позбавлення волі шефредактора видання “Зміст” Олексія Сердюкова строком на 3 роки 6  місяців з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік у справі про ДТП, що сталося 13 липня 2019 року біля села Бричківка на Полтавщині.

Як повідомляється на сайті суду, обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Із засудженого стягнуто на користь держави витрати на проведення експертиз в загальній сумі 25591 грн. 23 коп.

Вирок чинності не набрав та може бути оскаржений до Полтавського апеляційного суду через Полтавський районний суд Полтавської області шляхом подачі апеляції протягом 30 днів з дня його проголошення.

Як повідомив інтернет-виданню “Полтавщина” адвокат Олексія Сердюкова Олег Губа, наразі вони вивчають рішення суду. Він також зазначив на тому, що потерпіла сторона — родина Похиленків — просила суд не застосовувати покарання у вигляді позбавлення волі і не заявляла цивільних позовів щодо виплати матеріальної компенсації.

Як повідомляв ІМІ, 13 липня 2019 року у Полтавській області сталася ДТП за участі шефредактора місцевого видання “Зміст” Олексія Сердюкова та журналістки Олени Пашетних (Кузіної). Унаслідок аварії одна жінка загинула та чотири особи постраждали.

Олексій Сердюков на своїй сторінці у Facebook повідомив, що за кермом авто був він, а Олена Кузіна сиділа позаду.

Liked the article?
Help us be even more cool!