ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Полтавщині двоє журналістів потрапили в ДТП, одна загибла і чотири поранені

15.07.2019, 11:49
Фото - Нацполіція

У Полтавській області сталася ДТП за участі шефредактора місцевого видання “Зміст” Олексія Сердюкова та журналістки Олени Пашетних (Кузіної). Унаслідок аварії одна жінка загинула та чотири особи постраждали. Про це повідомляє інтернет-видання “Полтавщина”.

Зіткнення аварія “Тойота Корола” та “ВАЗ-21099” сталася 13 липня близько 18:00 на автодорозі “Полтава-Диканька”, між с. Бричківка та с. Сорочин Яр, повідомляється на сайті Нацполіції в Полтавській області.

П’ятьох осіб доставили до лікарні із травмами різного ступеню тяжкості. Тілесні ушкодження отримали двоє осіб (чоловік та жінка) з “Тойоти” та троє з “ВАЗ” (чоловік, жінка та 12-тирічна дівчинка).

Пасажирка “ВАЗа” через кілька годин померла в реанімації. Її малолітня донька наразі в тяжкому стані в реанімації. Також у тяжкому стані водій “ВАЗ -21099”.

За попередньою інформацією, ДТП сталася внаслідок виїзду “Тойоти” на зустрічну смугу.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Триває досудове розслідування, в ході якого встановлюються всі обставини та причини автоаварії, а також встановлюється, хто на момент зіткнення керував “Тойотою”, зазначає поліція.

За інформацією прес-служби Управління з питань цивільного захисту населення Полтавської ОДА, водій автомобіля Toyota Corolla - мешканка Полтави, 1986 року народження. За інформацією відомства, саме вона не вибрала безпечну швидкість руху, при обгоні не вибрала безпечні інтервал та дистанцію, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася з автомобілем ВАЗ-21099. За кермом ВАЗу перебував 41-річний мешканець Кременчука, також в автомобілі знаходилася 12-річна дитина — наразі вони у лікарнях з травмами різного ступеня тяжкості. У ДТП також постраждав пасажир Toyota 31-річний мешканець Полтави.

За інформацією “Полтавщини”, за кермом Toyota Corolla в момент зіткнення знаходився саме Олексій Сердюков, а не Олена Кузіна. Автомобіль також належить йому.

Олексій Сердюков на своїй сторінці у Facebook повідомив, що за кермом авто був він, а Олена Кузіна сиділа позаду.

“Я пішов на обгін і під час обгону у мене провалилася передача і я не зміг закінчити обгін. Справа був автомобіль, я спробував з'їхати на узбіччя, але було пізно. Це все не знімає з мене відповідальність”, - написав він.

Також він додав, що у нього діагностували перелом таза, Олена - в важкому стані.

Liked the article?
Help us be even more cool!