ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд оштрафував медсестру з Буковини, яка поширила в ТікТок відео руху військової техніки

26.04.2023, 15:30
Фото – eniyilerde.com
Фото – eniyilerde.com

Новоселицький районний суд Чернівецької області визнав громадянку винною в незаконному поширенні інформації про переміщення Збройних сил України та призначив покарання у вигляді штрафу 51 тис. гривень.

Таке рішення суд ухвалив 21 квітня, повідомляє “Судовий репортер”.

Обвинувачена, перебуваючи 6 січня 2023 року на відрізку автодороги Н-03 сполученням “Житомир – Чернівці”, в селі Бояни Чернівецької області, спостерігала рух військової техніки, а саме броньованих автофургонів “KIRPI”. Жінка зафіксувала рух на відеокамеру свого мобільного телефона та опублікувала запис у мережі ТікТок.

У результаті 177 тисяч користувачів переглянуло відео, 5001 користувач вподобав, під публікацією залишено 65 коментарів, а також здійснено 100 збережень відеозапису.

У судовому засіданні жінка провину визнала повністю. Пояснила, що не повною мірою усвідомлювала відповідальність за свої дії, не передбачила можливих негативних наслідків, тепер у скоєному розкаюється.

Жінка працює медичною сестрою реанімації Чернівецької обласної клінічної лікарні.

Суд узяв до уваги молодий вік обвинуваченої, яка раніше не притягувалася до кримінальної відповідальності й має позитивні характеристики. Помʼякшує покарання те, що підсудна добровільно перерахувала 10 тисяч гривень на допомогу українській армії.

Liked the article?
Help us be even more cool!