ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд Львова оштрафував на 51 грн хлопця, який слухав Лєпса і на зауваження напав на перехожого

Фото – ZAXID.net
Фото – ZAXID.net

Галицький районний суд призначив 51 гривню штрафу хлопцю, який разом із друзями в машині гучно слухав пісню російського співака Григорія Лєпса. Суд визнав хлопця винним за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення ("Дрібне хуліганство"), повідомляє ZAXID.NET.

Як нагадує видання, 7 травня в центрі Львова журналіст Роман Гурський зробив зауваження водію та пасажирам автомобіля Range Rover, які гучно слухали пісню Грігорія Лєпса. Співак публічно підтримав російську агресію та відвідував окуповані території України. Перехожий знімав інцидент на відео, і після зауваження пасажир автомобіля намагався вибити з його рук телефон та вдарити в обличчя. Пізніше хлопці з місця конфлікту втекли.

Після розголосу патрульні зупинили Range Rover. Невдовзі пасажир, який напав, записав публічне відео з вибаченням.

На судове засідання обвинувачений не зʼявився. З огляду на обставини справи 27 липня суддя Галицького райсуду Ірина Волоско визнала пасажира авто винним у дрібному хуліганстві та призначила штраф. Крім цього, він має сплатити 537 грн судових витрат. Цю постанову можна оскаржити в апеляційному суді.

Liked the article?
Help us be even more cool!