ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Білорусі суд арештував журналіста Радіо Свобода на 15 діб

12.11.2020, 15:15
Фото – Радіо Свобода
Фото – Радіо Свобода

12 листопада Фрунзенський районний суд Мінська заарештував на 15 діб журналіста Радіо Свобода Олега Груздиловича за звинуваченням в участі в несанкціонованому масовому заході 25 жовтня в Мінську, повідомляє білоруська служба Радіо Свобода.

Під час судового засідання Груздилович повідомив, що працював на акції журналістом від імені газети “Народна воля”, носив жилет з написом “Преса” та мав посвідчення журналіста.

“Це моя робота журналіста. Я вважаю неправильним притягувати журналістів до відповідальності за їхню роботу, – сказав Олег Груздилович. – Журналісти не винні, що подібні події відбуваються в Білорусі. Наше завдання – отримати інформацію з перших рук”.

Як повідомляв ІМІ, 10 листопада в Мінську (Білорусь) міліція затримала журналіста білоруської редакції Радіо Свобода Олега Груздиловича. Правоохоронці прийшли до помешкання журналіста і показали його фото з акції протесту 25 жовтня в Мінську, на якій він працював за редакційним завданням від газети “Народна воля”. Потім його відвезли в ізолятор.

Liked the article?
Help us be even more cool!