ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд арештував на Львівщині майно дружини Медведчука

30.08.2022, 10:46
Фото – ZIK
Фото – ZIK

Сколівський районний суд Львівської області за матеріалами СБУ арештував в області три земельні ділянки загальною вартістю понад 2 мільйони гривень, які належали дружині Віктора Медведчука Оксані Марченко. Про це повідомляє Управління СБУ у Львівській області.

За попередньою інформацією, у 2009 році райдержадміністрація ухвалила незаконне рішення безоплатно передати земельну ділянку з державної власності приватному підприємству. Водночас, зазначає СБУ, не було зроблено жодних змін у “Книзі записів про державну реєстрацію державних актів на право власності”.

Згодом підприємці, щоб заволодіти активами “на законних підставах”, внесли  свідомо недостовірні відомості в офіційні документи, розбили земельний наділ на три окремі ділянки та оформили їх як власність компанії.

На захопленій у такий спосіб землі, розташованій у туристично привабливому регіоні Стрийщини, розпочали будівництво об’єктів туристичної інфраструктури.

Слідство встановило, що кінцевим бенефіціаром вищезгаданої компанії є Оксана Марченко, внесена до санкційних списків РНБО.

Триває процедура передання арештованих активів в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Як повідомляв ІМІ, 13 квітня Личаківський районний суд Львова заарештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна народного депутата Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Раніше було накладено арешт на комплекс “Ведмежа діброва” та інші активи, кінцевим бенефіціаром яких є дружина Медведчука Оксана Марченко.

2 червня ДБР завершило досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою Віктора Медведчука в державній зраді (ст. 111) та порушенні законів та звичаїв війни (ст. 438) КК України. 23 червня Личаківський районний суд Львова розпочав попереднє засідання в справі Медведчука.

Liked the article?
Help us be even more cool!