ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Страна" повідомляє, що її журналіста під Newsone атакували активісти

09.07.2019, 15:42
Кирило Малишев / фото – Страна.ua

Інтернет-видання “Страна” повідомляє, що активісти під час акції під телеканалом Newsone 8 липня атакували її журналіста Кирила Малишева. Про це повідомляється на сайті видання.

За інформацією видання, Малишев перебував під телеканалом за редакційним завданням, а представники поліції попросили його залишити мітинг “щоб уникнути провокацій”.

“Через кілька хвилин після початку мітинг безпосередньо від входу в бізнес-центр, де розташований телеканал NewsOne, перемістився на перпендикулярну вулицю, куди нібито виходять вікна офісу телеканалу. Я рушив слідом. Біля нас Стерненко дописував на асфальті “н@ху& руських”. У цей момент я побачив у десяти метрах від себе лідера ультраправої організації "С14" Євгена Карася та фотографа одного з київських видань. Фотограф показував на мене рукою”, – розповів Кирило Малишев.

Далі, за його словами, Карась прокричав у натовпі: “Ось сепаратист. Журналіст “Страни”.

“Відразу після цього мене намагалися атакувати учасники акції. Але на мій захист стали інші активісти. Заступився і журналіст “Фокуса”. Це дозволило виграти час, і поліція діалогу, яка підійшла, вивела мене з натовпу", – розповів Малишев.

Як уточнює видання, фізично Малишев не постраждав.

За інформацією Радіо Свобода, на мітингу ідентифікували фотографа видання “Страна UA”. Чоловіка оточили. Зі сцени лунали заклики його не чіпати. ​У супроводі поліції він залишив акцію.

Як повідомляв ІМІ, 8 липня в Києві під будівлею телеканалу NewsOne активісти провели акцію протесту, щоб висловити свою позицію щодо неприпустимості телемосту з російським телеканалом “Росія 24”. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за заявою журналіста “Страни” Владислава Бовтрука про побиття під час висвітлення акції протесту 2 липня у Києві.

Liked the article?
Help us be even more cool!