ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сторонні особи намагаються акредитуватися від ZN.UA на різні заходи (доповнено)

Редакція ZN.UA ("Дзеркало тижня") заявила, що люди, які не мають стосунку до редакції, акредитовуються на заходи від її імені на події. Про це йдеться в телеграм-каналі медіа.

У ZN.UA, зокрема, називають Олену Загребельну та Оксану Лозенко.

"Ми отримали звернення від організаторів про те, що вони не можуть ідентифікувати людей, які називаються співробітниками нашого медіа. Наразі нам достеменно невідомо, скільки разів подібне повторювалося, як довго це триває та яку інформацію отримали псевдожурналісти в результаті цієї афери. Невідома також кількість шахраїв, які використовують ім’я ZN.UA, та їхні наміри", – заявили в ZN.UA.

Редакція зауважила, що розглядає дії шахраїв як спробу дискредитації видання: "Дякуємо всім за пильність та розуміння. Намагатимемося розібратися в цій ситуації в найкоротші терміни".

Там дали посилання на список штатних співробітників ZN.UA та позаштатних авторів.

Уточнити інформацію щодо належності тієї чи іншої людини до редакції ZN.UA можна, надіславши відповідного листа на пошту [email protected] або зателефонувавши за номером +380 (44) 280-04-85.

У коментарі Інституту масової інформації головна редакторка ZN.UA Юлія Мостова пояснила: про те, що від їхнього медіа намагаються акредитуватися сторонні особи, вони дізналися від Управління державної охорони.

Його співробітники перевіряли інформацію про медійників, які подавалися на акредитацію на захід, де мали бути керівники держави. Правоохоронці не знайшли в переліку штатних та позаштатних авторів людину, яка подавалася від ZN.UA, і зателефонували до головної редакторки.

Наступного дня ситуація повторилася.

На думку Юлії Мостової, далі представники Служби безпеки України мають з'ясувати, для чого сторонні особи намагалися потрапити під вигаданим іменем на заходи за участю керівництва країни.

Liked the article?
Help us be even more cool!