ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"СтопКор" повідомив, що на Вінниччині поліція вилучила у журналістів відеозаписи

29.04.2020, 14:13
Фото – фейсбук СтопКору
Фото – фейсбук СтопКору

Інформаційний портал "СтопКор" повідомив, що на Вінниччині 27 квітня поліцейські вилучили в їхньої знімальної групи відеозаписи зі зйомок біля будинку начальника Головного управління поліції у Вінницькій області Юрія Педоса. Про це повідомляється на сайті порталу.

За словами журналіста СтопКору Артема Поліковського, поліція вилучила камеру та картку пам’яті.

"У нас вилучають камеру з карткою за зверненням Юрія Педоса", – розповів він.

Як повідомляє видання, знімальна група приїхала до незадекларованого маєтку посадовця, щоб зробити зйомку та взяти його коментар. 

"Педос спочатку спілкувався, а потім перейшов на крик. "А чому я маю про кумів своїх тобі розповідати? А мені Сорока сказала, що у вас наркотик от тут – 10 грамів амфетаміну", – заявив він журналісту", – пише видання.

Як повідомляє видання Vinnytsia.today, начальник ГУ НП Вінницької області Юрій Педос повідомив, що журналісти СтопКору ведуть незаконне спостереження за його сім’єю та вважає їхні дії провокаційними.

"Зважаючи на те, що останнім часом окремими замовними журналістами паплюжиться моє чесне ім’я, йде фактично незаконний збір інформації про мою сім’ю, перекручується інформація, озвучуються безпідставні звинувачення щодо незадекларованої власності, я особисто звернуся до НАЗК для повної перевірки моєї декларації", – сказав він.

Також він повідомив, що звернувся до прокуратури із заявами про скоєння злочину за ст. 182 ККУ ("Порушення недоторканності приватного життя") щодо його родини.

"Сьогоднішні незаконні дії явно замовних журналістів відносно моїх рідних біля будинку, де мешкає моя сім’я, призвели до погіршення стану здоров’я моєї дружини та матері, у яких стався гіпертонічний криз, діти отримали психологічну травму, у наймолодшої доньки пішла кров з носа – з цього приводу моя реакція, в першу чергу як чоловіка, батька та сина, буде принципова!" – сказав він.

Liked the article?
Help us be even more cool!