ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

StopFake відкриває турецькомовну редакцію

05.05.2022, 15:30
Фото – Стопфейк
Фото – Стопфейк

StopFake відкриває турецькомовну редакцію. Про це ІМІ повідомила пресслужба проєкту. 

Зазначається, що команда StopFake спростовуватиме російські фейки та дезінформацію для турецькомовної аудиторії. Завданням команди стане не лише створення та поширення публікацій спростувань російських фейків, але комунікація з турецькою аудиторією на різних платформах щодо військової ситуації, культурних та історичних особливостей України. 

“Незважаючи на публічну підтримку Туреччиною України, російська пропаганда досить активно та небезпечно поширюється в цій країні. Враховуючи стратегічне значення позитивних взаємовідносин між нашими країнами, ми повинні реалізовувати проактивну комунікаційну компанію та присікати будь-які спроби Росії впливати на думку громадян сусідніх країн”, – зазначила заступниця головного редактора StopFake Вікторія Романюк.

Головний редактор StopFake Євген Федченко розповів, що “робота із зарубіжними аудиторіями стає одним із пріоритетів для StopFake. Ми переконані, що нам потрібно комунікувати не лише з європейськими країнами – у нас є зараз матеріали англійською, німецькою, польською чи італійською мовами, але й з аудиторіями, що відносяться до Глобального Півдня, – для цього ми активно розвиваємо контент іспанською мовою  для аудиторій в Латинській Америці та французькою – для регіону MENA. Впевнений, що команда наших турецьких редакторів зможе віднайти вірний підхід і для просування важливих для  України наративів у Туреччині”.

Знайомитися з публікаціями видання можна буде на сайті StopFake, а також у соціальних мережах Twitter, Instagram та Telegram.

Liked the article?
Help us be even more cool!