ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Стендап-комік Андрій Щегель вибачився за емоційну промову та заявив про погрози

06.03.2023, 14:01

Стендап-комік Андрій Щегель, який утік з України через дозвіл Мінкульту і сказав, що українці самі зробили вибір "гинути на війні", опублікував відеовибачення, де заявив, що його слова вирвали з контексту і він не те мав на увазі. 

Про це пише УП з посиланням на відеозвернення коміка.

"Я в жодному разі не вважаю, що вибір людини саме "гинути на війні", і маю на увазі, що українці свідомо вибирають Україну і бажання за неї боротися, що в результаті, на жаль, часом призводить до загибелі кращих її дітей. Пропоную вам повністю передивитись інтерв'ю зі Скрипіним і самим зробити висновки, що мої слова не містили ні краплі зневаги. Я в жодному разі не відчуваю зневаги до всіх українців. Останнє відео моєї емоційної і імпульсивної промови, шматком викладене в інтернет і абсолютно вирване з контексту, є лише моєю гнівною і безпорадною реакцією на нескінченні повідомлення мені, моїм близьким і друзям з погрозами розправи і вбивством впродовж декількох діб, які просто зводять тебе з розуму. Я приношу вибачення всім, кому скандал з моєю участю завдав страждань. Провокація є роботою коміка, але пошук ворогів і полювання на відьом вийшло за межі розумного. Я запевняю, що хотів бути з вами відвертим, бо поважаю вас і вважаю, що той, хто каже неприємну правду, набагато безпечніший за того, хто каже те, що люди хочуть почути. В України є справжні вороги. І це точно не я", – сказав Щегель.

Водночас він звинуватив медіа в тому, що вони поширили новини з його висловлюваннями й "породили непорозуміння і ненависть".

Як повідомляв ІМІ, Міністерство культури та інформаційної політики разом із правоохоронними органами ініціюватиме посилення відповідальності за порушення правил виїзду та повернення до України чоловіків призовного віку. Це відбувається на тлі заяв коміка Андрія Щегеля, який порушив правила перетину кордону та виїхав до Ірландії, а згодом – до Туреччини й не планує повертатися в Україну.

Liked the article?
Help us be even more cool!