ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Стартував передпродаж книги Валерії Суботіної "Азовсталь. Сталева пресслужба"

Ексречниця Донецького прикордонного загону, парамедикиня полку "Азов" Валерія Карпиленко-Суботіна повідомила про початок передпродажу її другої книги “Азовсталь. Сталева пресслужба”.

Замовити книгу можна за посиланням. Доставлення видавництво анонсує з 10.08.

“Це книга про те, як ми робили для вас новини про наш Маріуполь. Як доставляли вам повідомлення. Як боролися, щоб світ знав правду. Це книга про моїх друзів – тих, хто поруч і хто досі в полоні. Ця книга – мій спосіб боротися за тих, хто зараз не може говорити. Підтримайте мене, будь ласка”, – написала Валерія.

Книга Валерії Суботіної “Азовсталь. Сталева пресслужба”. Фото – Facebook-сторінка Валерії Суботіної

Як повідомляв ІМІ, ексречниця Донецького прикордонного загону, парамедикиня полку “Азов” Валерія Карпиленко-Суботіна (Нава) була однією зі 100 українських військових, яких Україна повернула з полону 10 квітня 2023 року.

Під час боїв за Маріуполь Валерія повідомляла на своїй фейсбук-сторінці про те, що відбувається на "Азовсталі", у яких умовах працюють медики.

Валерія Карпиленко – письменниця, захисниця "Азовсталі", колишня викладачка Маріупольського державного університету, кандидатка наук із соціальних комунікацій. 

5 травня 2022 року на "Азовсталі" вона одружилася зі своїм коханим – прикордонником Андрієм Суботіним. Вони обмінялися обручками з фольги.

7 травня 2022 року Андрій загинув. 17 травня 2022 року під час виходу українських військових з "Азовсталі" Валерія потрапила в полон.

Тривалий час родичі Валерії практично нічого не знали про її долю. У травні 2022 року президент Володимир Зеленський відзначив капітанку Валерію Карпиленко медаллю "За військову службу Україні".

Liked the article?
Help us be even more cool!