ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Starlink запустила міжконтинентальний роумінг Starlink Roam

16.03.2023, 18:00

Starlink запустила новий тариф Starlink Roam, який дозволяє використовувати термінал з будь-якої точки світу.

Про це повідомила Starlink у Twitter, передає Ліга.Tech.

В оголошенні SpaceX ідеться, що ця опція призначена для людей, які "подорожують до місць, де зв'язок був ненадійним або повністю недоступним". Глобальний роумінг обійдеться у $200 на місяць замість $150 на місяць, які коштує його регіональний аналог – Starlink для трейлерів.

Глобальний роумінг доступний лише з портативним обладнанням вартістю $599. Але його не можна використовувати під час руху. Якщо хочете мати можливість користуватися Starlink у транспортному засобі, який рухається, доведеться придбати плаский високопродуктивний термінал за $2 500. Також, якщо ви використовуєте Starlink в іншій країні понад два місяці, може знадобитися повністю змінити свою зареєстровану адресу.

До цього компанія повідомила, що послуги глобального роумінгу "залежать від регуляторних дозволів", оскільки вона все ще не має повноважень надавати інтернет-під'єднання в деяких країнах, наприклад в Індії. Starlink також заявила, що ви можете відчувати "короткі періоди поганого зв'язку або взагалі його відсутність", поки компанія працює над розширенням своєї супутникової мережі для більшого покриття.

Як повідомляв ІМІ, влада США обговорювала з Маском використання Starlink в Україні, але поділитися розмовою не може.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!