ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Starlink Ukraine отримав ліцензію оператора

09.06.2022, 12:49
Фото – Starlink
Фото – Starlink

Компанія Starlink Ukraine (“Старлінк Юкрейн”) отримала ліцензію оператора. Про це повідомив віцепрем'єр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Щойно компанію внесли до Реєстру постачальників електронних комунікаційних мереж та послуг за номером 1. Представництво компанії SpaceX уже скоро почне активну роботу в Україні!” – написав Федоров.

За даними Держреєстру фізичних та юридичних осіб – підприємців, ТОВ “Старлінк Юкрейн” зареєстровано 27 квітня 2022 року в Києві. Його керівником є Олена Каньдя.

Засновником української компанії є “Старлінк Холдінгс Незерландс Б. В.” (США), кінцевим бенефіціарним власником значиться Ілон Маск. 

Статутний капітал ТОВ “Старлінк Юкрейн” становить 50 грн, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомляв ІМІ, 27 квітня в Україні зареєстрували юридичну особу Starlink Ukraine (“Старлінк Юкрейн”) як представництво компанії SpaceX. 

19 квітня Михайло Федоров повідомив, що Starlink, платформа супутникового інтернету американської компанії SpaceX, планує відкрити офіційне представництво в Україні.

SpaceX активувала свою службу Starlink в Україні 26 лютого, через кілька днів після того, як міністр Михайло Федоров написав Ілону Маску у Twitter, закликаючи його надати доступ до інтернету.

Liked the article?
Help us be even more cool!