ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Starlink надасть роумінг непід'єднаним країнам за $200

21.02.2023, 13:54
Фото – Depositphotos
Фото – Depositphotos

Компанія SpaceX готує послугу глобального роумінгу Starlink та розсилає листи клієнтам у країнах, де сервіс ще недоступний.

Про це пише Ліга.нет з посиланням на PCMag

Послуга роумінгу Starlink для клієнтів зі списку очікування коштуватиме $200 на місяць. За описом, послуга буде доступною "майже з будь-якої точки світу".

Як зазначає The Verge, незрозуміло, як SpaceX зможе надавати інтернет практично звідусіль. Попри дедалі більшу кількість супутників Starlink компанія все ще чекає на отримання дозволів від регуляторів, зокрема в Індії та Пакистані. У листі згадується про це і додається, що клієнти в непід'єднаних країнах можуть зіткнутися з "короткими періодами поганого з’єднання або взагалі не мати зв’язку", поки компанія працює над розширенням своєї супутникової мережі. Потенційні клієнти також мають бути готові заплатити збір за свій термінал Starlink на додаток до ціни набору в $599.

SpaceX вже пропонує кілька обмеженіших варіантів роумінгу. Існує пакет портативності компанії для постійних користувачів, який дозволяє цим клієнтам використовувати свій термінал Starlink під час подорожі в межах свого континенту. Пакет коштує $25 на місяць на додаток до місячної плати в розмірі $110.

Як повідомляв ІМІ, радник Офісу президента України Михайло Подоляк порадив компанії SpaceX визначитися, на чиєму вона боці у війні Росії проти України.

Liked the article?
Help us be even more cool!