ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Стало відомо ім'я підозрюваного в організації вбивства Бабченка

31.05.2018, 17:44
Фото - "Детектор медіа"

Шевченківський районний суд міста Києва оголосив ім'я підозрюваного в організації замаху на вбивство російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка. Ним виявився Герман Борис Львович. Про це повідомляє Громадське з посиланням на прес-службу суду.

Сьогодні, 31 травня, Шевченківський районний суд розгляне клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Германа Бориса Львовича підозрюють в організації підготовки терористичного акту.

Як повідомив адвокат підозрюваного Сергій Солодко, Борис Герман - виконавчий директор українсько-німецького підприємства “Шмайсер” - єдиного недержавного підприємства з виробництва зброї в нашій країні.

“Воно має давні виробничі відносини з Міністерством оборони України, сам Борис відомий своєю волонтерською діяльністю для потреб АТО. Саме його оптика стоїть на гвинтівках наших снайперів, саме він модернізує і створює найпотужніші снайперські комплекси на базі існуючого армійського озброєння”, - додав він.

Солодко зазначив, що з розмов Бориса з “кілером” відомо, що в його квартирі та на заводі за останні півроку неодноразово проводила обшуки СБУ.

Як повідомляв ІМІ, 30 травня голова СБУ Василь Грицак на брифінгу в Києві заявив, що Аркадій Бабченко живий і його смерть інсценували, аби врятувати від убивства, яке замовили російські спецслужби.

Як розповів Грицак, російські спецслужби для вбивства в Києві Аркадія Бабченка завербували громадянина України Г., якому заплатили 40 тисяч доларів. Українець після отримання завдання від російських спецслужб запропонував вбити Бабченка знайомому з числа бійців на Донбасі.

Працівники СБУ затримали організатора вбивства журналіста Аркадія Бабченка, яке насправді планували здійснити спецслужби Росії, заявив Грицак. Громадянину Г. підготовлена підозра у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 14, ч.  5 ст. 27, ст. 258 КК України.

Liked the article?
Help us be even more cool!