ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Співвласник "Playboy Україна" вважає, що журнал закривають через випуск про війну

09.09.2022, 18:12

Американська компанія Playboy Enterprises закриває українську версію журналу, яка виходила в Україні з 2005 року. Як повідомив Суспільному співвласник офісу в Україні Олександр Шевченко, це могло трапитися через випуск спеціального номера про війну, який не був узгоджений з центральним офісом.

“Центральний офіс вирішив анулювати ліцензію. Просто надіслали лист про непродовження на 2023 рік у зв'язку з “нічим”, – сказав він.

Він додав, що, оскільки причини офіційно не вказали, видання могли закрити через “самодіяльність” працівників українського офісу, які вирішили видати спецвипуск про війну Росії в Україні.

З приводу подальшої долі працівників київського офісу, виплати компенсацій та інших деталей роботи Шевченко повідомив, що “поки не обговорював з партнерами план дій”.

Раніше співвласник українського офісу повідомив, що українське видання виконало всі фінансові зобов'язання перед власником “на 100%” та нагадав, що в Росії журнал працює.

Видання Playboу заснував Х'ю Гефнер у 1953 році. Українська версія американського чоловічого журналу Playboу виходить з 2005 року. До 2021 року журнал видавали російською мовою.

Liked the article?
Help us be even more cool!