ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Соцмережу, яку створила команда Трампа, зламали в день запуску

05.07.2021, 11:15
Gettr
Gettr

Платформу соцмереж Gettr, яку очолює колишній прессекретар експрезидента США Дональда Трампа Джейсон Міллер, зламали в неділю, 4 липня, у день її офіційного запуску. Як передає "Детектор медіа", про це пише The Verge.

Хакеру вдалося зламати кілька верифікованих сторінок політиків та замінити імена на один і той самий текст: "@JubaBaghdad was here :) ^^ free palestine ^^".

Керівництво платформи заявило, що проблему виявили та ліквідували "за лічені хвилини". Також Джейсон Міллер повідомив, що в соцмережі вже зареєструвалися понад 500 тисяч користувачів.

Користувач Twitter @JubaBaghdad зі свого боку розповів журналістам, що зламати сторінки було легко і він зробив це просто для розваги.

Як повідомляв ІМІ, в червні 2021 року команда колишнього президента США Дональда Трампа запустила нову платформу соціальних мереж під назвою Gettr. Платформа проголосила свою місію як "боротьбу з cancel culture, просування здорового глузду, захист свободи слова, протидію монополіям в соціальних мережах і створення реального ринку ідей".  

 
Liked the article?
Help us be even more cool!