ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Команда Трампа запускає свою соцмережу, яка нагадує Twitter

02.07.2021, 10:43
Gettr
Gettr

Команда колишнього президента США Дональда Трампа запустила нову платформу соціальних мереж – Gettr. Про це повідомляє Politico, передає "Українська правда".

Gettr  проголошував свою місію як "боротьбу з cancel culture, просування здорового глузду, захист свободи слова, протидію монополіям в соціальних мережах і створення реального ринку ідей". Нині застосунок перебуває на стадії бета-тестування і буде офіційно запущений 4 липня.

Ексречник Трампа Джейсон Міллер очолює платформу.

Причетність Трампа до проєкту не ясна, так само як чи буде він створювати обліковий запис на Gettr і використовувати платформу.

Politico пише, що застосунок має рейтинг для дорослих – тобто для користувачів від 17 років.

Назва походить від слів  "Збираємося разом" (Getting Together). Пости матимуть довжину 777 символів, також можна буде додавати відео тривалістю до трьох хвилин та прямі трансляції.

Інтерфейс Gettr схожий на інтерфейс Twitter. Крім того, новий застосунок пропонує можливість імпортувати з Twitter копії контенту та підписників, якщо в них є профілі в Gettr.

Представники Twitter відмовилися коментувати, чи порушує щось Gettr.

Як повідомляв ІМІ, 8 січня після штурму Капітолія США Twitter назавжди заблокував обліковий запис Дональда Трампа "через ризик подальшого підбурювання до насильства". Twitter не має намірів відновлювати йому доступ до мережі в майбутньому.

Liked the article?
Help us be even more cool!