ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Слуга народу" Шевченко прийшов у ложу ЗМІ до фотокора "Букв"

02.09.2020, 14:49
Фото - Букви
Фото - Букви

Народний депутат від партії “Слуги народу” Євген Шевченко, який 1 вересня погрожував у соцмережах фотокореспондентові видання "Букви" Яну Доброносову, прийшов 2 вересня до нього в ложу ЗМІ, повідомляють "Букви".

Як пише видання, сьогодні під час засідання парламенту Шевченко піднявся до ложі ЗМІ та почав знімати, як фотограф працює. Але коли Доброносов вказав нардепу, що він повинен займатися проблемами людей, Шевченко заявив, що йому “пох*й”.

“Дивно виходить, але це вже не здивування. На жаль, депутат Шевченко прийшов до мене на балкон. Знімав, як я працюю. Не маю нічого проти, але коли він запитав, навіщо я це роблю, я відповів, що вважаю, що він повинен займатися проблемами людей. На що депутат Шевченко відповів: “Мені пох*й, що ти вважаєш“, – розповів фотокореспондент видання.

Як повідомляв ІМІ, 1 вересня народний депутат від партії “Слуги народу” Євген Шевченко погрожував у Facebook фотокореспондентові видання "Букви" Яну Доброносову, в об’єктив якого він потрапив серед інших народних депутатів.

Фотограф розмістив фото з ним на своїй сторінці у Facebook. Нардеп не залишив це без уваги: почав висловлювати невдоволення і писати погрози в коментарях. Зокрема, він порадив Доброносову "триматися добре за балкон".

29 жовтня кореспондент видання "Букви" сфотографував листування народного депутата від фракції "Слуга народу" Богдана Яременка із секс-працівницею, яке він вів у сесійній залі парламенту, а 30 жовтня видання оприлюднило листування. 

30 жовтня народний депутат від фракції "Слуга народу" Богдан Яременко заявив, що публікація його листування є кримінальним злочином, за який загрожує від трьох до семи років в'язниці. 

30 жовтня видання "Букви" заявило про тиск із боку нардепа.

Liked the article?
Help us be even more cool!