ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Слідство.Інфо встановило особу пропагандистки, яка служить в армії РФ

04.05.2023, 16:42
Фото – тг-канал Насті Бартеньової
Фото – тг-канал Насті Бартеньової

Команда Слідства.Інфо встановила особу однієї з пропагандисток угруповання "ДНР". Про це йдеться в матеріалі: "Підлітки-перевертні: як з маленьких українців виховують солдатів РФ".

20-річна Настя Бартеньова з Єнакієвого Донецької області починала кар’єрою в журналістиці, а закінчила службою в армії Росії. У 2014 році, коли росіяни окупували місто, дівчині було 11 років.

"Можна сказати, що моя давня мрія здійснилася. Я служу в збройних силах Російської Федерації. Зараз говорю це і сама не вірю", – заявила Настя в ефірі пропагандистського шоу. 

Позивний Бартеньової – Бантік через її яскравий образ: довгі нігті, нарощені вії та укладку волосся. На війні вона ремонтує та обліковує техніку для зв’язку. 

Крім того, пропагандистка веде телеграм-канал "Настюшка на Vойнушке".

Російська пропаганда має на українських дітей готовий план – зробити з них вишколених російських патріотів. Згідно з моніторингом Центру громадянської просвіти "Альмеда", Росія нав’язує дітям пропаганду через систему освіти, а також виховує в українських дітях готовність померти за диктатора Путіна.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України повідомили про підозру в колабораційній діяльності пропагандистці з підконтрольного угрупованню "ДНР" сайту "МОСТ" Вікторії Ципленковій.

"Кореспондентка ворожого сайту-сміттярки "МОСТ" систематично здійснює пропагандистську діяльність на користь країни-окупанта та медійну підтримку збройної агресії проти України", – зазначили в СБУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!