ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Слідчий комітет РФ повідомив про затримання підозрюваної у вбивстві Татарського

03.04.2023, 11:22

Слідчий комітет Росії повідомив про затримання Дар'ї Трепової, яку підозрюють у причетності до вибуху в кафе в Санкт-Петербурзі, внаслідок якого загинув пропагандист Максим Фомін (Владлен Татарський), повідомляє Медуза.

Як пише видання, дівчину затримали на заздалегідь знятій квартирі в Петербурзі. Трепова винаймала квартиру за п'ять хвилин ходьби від кафе, де 2 квітня стався вибух. Після події вона пішла в цю квартиру, переодяглася і поїхала з району замаху. Трепова винайняла цю квартиру наприкінці березня, після того як приїхала до Петербурга з Москви.

Як повідомляв ІМІ, раніше МВС РФ оголосило в розшук Дар'ю Трепову.

Російський пропагандист Максим Фомін, який воював на боці Росії в складі незаконних збройних формувань квазіутворення “ДНР”, називав себе воєнкором і вів блог під псевдонімом Владлен Татарський, загинув 2 квітня в Санкт-Петербурзі (Росія) внаслідок вибуху в кафе Євгена Пригожина. У кафе відбувався творчий вечір пропагандиста. За даними Фонтанки, вибухнув бюст, який йому принесла відвідувачка. Вручивши його, вона сіла на своє місце в залі. Вибух стався за п'ять хвилин. Його потужність становила понад 200 грамів у тротиловому еквіваленті. Найсильніше постраждали глядачі з перших рядів. Нині жінку розшукують. За фактом вибуху слідчий комітет порушив кримінальну справу щодо вбивства (частина 2 статті 105 КК).

Liked the article?
Help us be even more cool!