ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Штаб ООС закликав ЗМІ не допустити витоку конфіденційної інформації про армію

15.05.2018, 14:10
Фото - Фейсбук Операції об'єднаних сил

Прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС) закликає засоби масової інформації та блогерів не допустити витоку інформації щодо тактичного положення українських військ. Про це йдеться в повідомленні ООС на офіційній сторінці у Фейсбук.

“При виконанні завдань щодо покращення тактичного положення військ проводиться кропітка робота з підготовки та проведення таких заходів. Під час виконання цієї важкої та небезпечної праці наших героїв військові частини Об'єднаних сил потребують певної непублічності та конфіденційності”, - йдеться в повідомленні прес-центру ООС.

Виток інформації може стати причиною поразки та втрат серед українських воїнів, зазначає прес-центр.

“Усьому буде свій час: і звільненню території, яку окупували російсько-терористичні війська, і оприлюдненню інформації щодо результатів роботи наших героїв зі складу Об'єднаних сил. Усе буде добре!” - зазначив прес-центрі.

Як повідомляв ІМІ, 30 квітня припинив свою діяльність прес-центр штабу АТО, коли замість Антитерористичної організації на Донбасі має початися операція Об’єднаних сил. Повноваження прес-центра штабу АТО були передані прес-центру операції Об’єднаних сил.

2 травня Операція об’єднаних сил (ООС) оприлюднила Порядок співпраці з журналістами в районі проведення ООС.

Liked the article?
Help us be even more cool!