ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Східний Варіант" запускає Школу громадянської журналістики

Редакція видання про Луганську та Донецьку області "Східний Варіант" запрошує до Школи громадянської журналістики.

Про це йдеться на сайті медіа.

"Наша школа – це серія з 5 тренінгів, які відбудуться в березні-квітні, спрямовані на навчання вас безпечним способам збору та передачі інформації. Ми покажемо, як робити це зважено, зберігаючи вашу анонімність та безпеку", – зазначають у "Східному Варіанті".

У виданні пояснили, що тренінги будуть корисними для всіх, хто живе на тимчасово окупованих територіях або в прифронтових зонах і хоче розповісти свою історію – для активістів, волонтерів і всіх, кого цікавить тема громадянської журналістики. Також тренінги будуть корисними тим, хто хоче дізнатися більше про фізичну та цифрову безпеку під час війни.

Організатори тренінгів обіцяють навчити, як безпечно збирати інформацію та ділитися нею, не наражаючи себе на ризик. Також учасники тренінгів отримають знання про основи громадянської журналістики та її важливість.

Для участі потрібно заповнити реєстраційну форму https://forms.gle/uB2ENtr4T9Are31Z9.

Як повідомляв ІМІ, медіа Донецької та Луганської областей "Східний Варіант" оголосило про запуск гарячої лінії для мешканців прифронтових територій та тимчасово окупованих територій, яка називається HelpPrint.

Liked the article?
Help us be even more cool!