ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Східний Варіант" запускає гарячу лінію для жителів прифронтових та окупованих територій

Медіа Донецької та Луганської областей "Східний Варіант" оголосило про запуск гарячої лінії для мешканців прифронтових територій та тимчасово окупованих територій, яка називається HelpPrint.

Про це повідомляє видання на своєму сайті.

Також команда видання проведе низку тренінгів, про те, як передавати інформацію безпечно.

"Ця ініціатива має на меті надати можливість для безпечного обміну інформацією та розповіді особистих історій чи проблемних ситуацій, що відбуваються на територіях, де обмежений доступ українських журналістів", – пояснюють у редакції.

На гарячу лінію HelpPrint зможуть анонімно звернутись українці з окупованих територій по підтримку, допомогу та необхідну інформацію. 

"Назва гарячої лінії HelpPrint говорить, що ми хочемо зробити більш видимим те, що відбувається на окупованих територіях, допомогти людям оприлюднити інформацію. Але, звісно, публікувати історії ми будемо, тільки якщо на це буде згода. Ми готові й просто відповідати на інформаційні запити людей. Де в нас не буде відповіді, там ми будемо радитися та уточнювати в профільних органах влади, профільних організацій, юристів і повертатися з відповіддю", – розповідають у редакції "Східного Варіанту".

Гаряча лінія HelpPrint забезпечена сучасними засобами комунікації, включно з під'єднанням через основні месенджери, такі як TelegramViber, а також через телефонну лінію за номером +38 091 48 18 150. Також звернутися можна через чат-бот видання. Редакція працює над розширенням каналів зв'язку. 

Відповіді можна буде отримати з 9:00 до 18:00. Якщо запит надійшов в інший час – команда видання зв'яжеться та надасть відповідь протягом наступного робочого дня.

Liked the article?
Help us be even more cool!