ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ще одна російська журналістка повідомила, що її не пустили в Україну

05.12.2018, 11:57
Фот - Фейсбук Насті Лотарьової

Головред російського видання “Такие дела” Анастасія Лотарева заявила, що її не пустили в Україну 4 грудня. Про це вона написала у Facebook, повідомляє "Ліга".

“Гарне місто Київ, прекрасний аеропорт “Жуляни”, шкода, депортують мене з нього прям ось після двох годин очікування до не менш прекрасного міста Мінська. “Не підтверджена мета візиту”, хоча їхала на запрошення від громадської організації, такі-от справи. Дві години розпитували (дуже ввічливо) про Голодомор, українських моряків і боїнг. Також під час згадки про “Меморіал” дуже напружилися, переплутавши його з “Безсмертним полком” і ОБД “Меморіал”, - написала вона.

Як повідомляв ІМІ, 4 грудня російський телеканал “Дождь” повідомив, що їхню кореспондентку Євгенію Зобніну не пустили на територію України через те, що вона не змогла підтвердити мету візиту.

Канал зазначав, що Зобніна прилетіла до України на запрошення правозахисного центру “Меморіал”, Луганського обласного правозахисного центру “Альтернатива” і німецької організації DRA для участі в блог-турі Донбасом.

Liked the article?
Help us be even more cool!