ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шарій володіє в Іспанії віллою за 1 млн євро – "Слідство.Інфо"

08.07.2020, 11:41
Фото – Слідство.Інфо
Фото – Слідство.Інфо

Проросійський блогер та політик Анатолій Шарій володіє віллою в місті Рода-де-Бара в Каталонії (Іспанія) вартістю близько мільйона євро. Про це повідомляє “Слідство.Інфо” з посиланням на документи з іспанського майнового реєстру.

Згідно з документами, Шарій став власником будинку площею 230 квадратних метрів у серпні минулого року. Будинок складається з основного житлового поверху на 161 кв. м та підвального приміщення на 69 кв. м. Навколо будинку є сад площею у 5,2 сотки. Також у документі вказано, що одразу за земельною ділянкою – пляж.

Як пише видання, з іспанського документа незрозуміло, як саме Шарій став власником вілли: купив чи отримав на якихось інших умовах. Також не вказано ціни об’єкта.

Також журналісти “Слідства.Інфо” зазначають, що за останній рік вілла та територія навколо неї помітно змінились. 

“Актуальні фотографії будинку, які є в розпорядженні “Слідства.Інфо”, показують, що замість декоративної огорожі з кущів нові власники звели майже двометровий паркан. Можливо, через побоювання, що на територію вілли може хтось пролізти, довелося позбутися величезного дерева: ще у травні 2019-го воно, відповідно до зображення з Google Maps, височіло над віллою. Також на огорожі можна побачити попереджувальні знаки про охорону та відеоспостереження, а вікна з боку вулиці тепер заґратовано – навіть на другому поверсі”, – пише видання.

За даними, отриманими “Слідством.Інфо” від місцевих мешканців, зараз на іспанській віллі, якою володіє Анатолій Шарій, триває ремонт.

Джерела видання кажуть, що невдовзі подружжя, у якого, судячи з фото в соцмережах, нещодавно з’явилася дитина, планує переїхати до вілли.

Також видання зауважує, що Шарій своїх статків і майна не декларує. На запитання редакції про походження іспанської нерухомості Шарій не відповів.

Як повідомляв ІМІ, Державна фіскальна служба викликала на 3 липня на допит як свідка проросійського блогера та політика Анатолія Шарія в межах кримінального провадження, відкритого 2 червня за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 209 КК України (“Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом”).

Liked the article?
Help us be even more cool!