ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сербія внесла журналістів до пріоритетної групи вакцинації

18.01.2021, 10:28
Фото – ukrinform.ua
Фото – ukrinform.ua

Сербія вакцинуватиме журналістів та інших працівників ЗМІ серед перших, вакцинація розпочнеться 19 січня. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на "Балканський оглядач".

Асоціація журналістів Сербії (UNS) оголосила, що заявку на вакцинацію редакції мають надіслати на електронну адресу пресслужби уряду Сербії до 12.00 18 січня.

UNS звернулася до колег із проханням занести до списку найуразливіші категорії працівників. Це редакції новин – репортери, оператори, фотокореспонденти та інші, хто проводить більшу частину часу на зйомках, або ті, хто входить до групи ризику за станом здоров'я.

В оголошенні Незалежної асоціації журналістів Сербії (NUNS) зазначається, що окрім списку, який редакції повинні надсилати до уряду Сербії, працівники ЗМІ повинні також індивідуально зареєструватися на спеціальному урядовому порталі, де можна вибрати тип вакцини, яку вони хочуть отримати.

Президент Александар Вучич напередодні повідомив, що попросив уряд Сербії занести журналістів до списку пріоритетних груп для вакцинації за ініціативою Асоціації журналістів Сербії.

За його словами, журналісти, які щодня виїжджають на знімання, є групою ризику, і важливо, щоб вони не становили небезпеки для своїх співрозмовників.

Liked the article?
Help us be even more cool!