ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сенцов відновлюється, але голодування не минуло безслідно - адвокат

26.11.2018, 17:18
Фото - ФСВП Росії

Український політв’язень, режисер Олег Сенцов відновлюється після тривалого голодування, однак у нього відбулися зміни у внутрішніх органах. Про це повідомив його адвокат Дмитро Дінзе після зустрічі з ним, повідомляє Громадське.

“Олег відновлюється, але голодування не минуло безслідно. Його вивозили в лікарню, у нього є зміни в нирках, серці й печінці. Залишиться це чи ні, лікарі сказати не можуть. Як вплине на здоров'я - невідомо”, -  написав Дінзе.

Адвокат також повідомив, що Сенцов з початку листопада не отримує “Нову газету” й переживає, що не може її читати.

Окрім того, за словами Дінзе, Олег Сенцов активно працює над фільмом “Номери”. “Сьогодні пропрацювали чотири з половиною години, дуже багато матеріалу відпрацювали”, -  додав Дмитро Дінзе.

Як повідомляв ІМІ, Олег Сенцов повідомив про припинення голодування 6 жовтня. Він назвав це “вимушеним заходом через загрозу насильницького годування” і попросив пробачення у тих, “кого підвів”.

14 травня засуджений у Росії український режисер, кримчанин Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити 64 українських політв’язнів. Сенцов має намір продовжувати голодування до своєї смерті або до звільнення 64 політв’язнів.

Liked the article?
Help us be even more cool!