ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ затримала в Ізюмі власницю салону краси, російську агентку: випитувала позиції оборонців у клієнтів

Фото – СБУ
Фото – СБУ

Служба безпеки викрила власницю салону краси на Харківщині: вона збирала для ФСБ розвіддані про місця базування та переміщення Сил оборони в районі деокупованого Ізюма.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Найбільше окупантів цікавили наявність та періодичність руху військових ешелонів з бронетехнікою та важкою артилерією ЗСУ в напрямку передової.

За даними слідства, інформаторкою російських загарбників виявилася власниця місцевого салону краси.

"Для збору розвідданих фігурантка "втемну" використовувала своїх клієнтів, у яких випитувала "потрібні" відомості під час надання косметологічних послуг та побутових розмов. Отриману інформацію вона передавала до ФСБ через "зв’язкову" з країни-агресора. Нею виявилася її знайома, яка після захоплення району пішла на співпрацю з окупантами і обійняла посаду в незаконних органах влади, створених на тимчасово захопленій території", – йдеться в повідомленні.

Після звільнення райцентру колаборантка втекла до Бєлгорода, звідки дистанційно залучила свою подругу до співробітництва на користь російської спецслужби.

Жінці правоохоронці оголосили про підозру в несанкціонованому поширенні інформації про переміщення, рух та розташування підрозділів ЗСУ. Вона під вартою.

Liked the article?
Help us be even more cool!