ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ викрила у власних лавах прихильницю "руського міра"

02.03.2023, 14:05
Фото – СБУ
Фото – СБУ

Служба безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань викрила на антиукраїнській діяльності посадовицю одного з регіональних органів СБУ. Про це повідомляється на сайті СБУ.

За даними слідства, вона виправдовувала збройну агресію РФ проти України та заперечувала військові злочини російських окупантів. Також фігурантка намагалася представити російський ракетний удар по пологовому будинку в Маріуполі як “нагнітання обстановки” й заперечувала факти ворожих обстрілів Запорізької АЕС.

Фігурантці повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників, вчинене службовою особою).

Розв'язується питання щодо обрання їй міри запобіжного заходу.

Слідчо-оперативні дії проводили за процесуального керівництва Рівненської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Як повідомляв ІМІ, 10 січня СБУ повідомила, що з початку повномасштабної агресії РФ викрила понад 600 російських агентів і шпигунів, які вели розвідувально-підривну діяльність проти України. 

Liked the article?
Help us be even more cool!