ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ провела обшуки у філії Суспільного, затримали менеджерку

02.12.2020, 10:00
Фото – СБУ
Фото – СБУ

1 грудня в Івано-Франківській філії Суспільного Служба безпеки України провела обшуки. Правоохоронці затримали менеджерку, яку підозрюють у хабарництві.
Про це повідомляє Громадське з посиланням на пресслужбу Суспільного.

За інформацією слідчих, менеджерці філії готуються оголосити підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою") Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає до десяти років в’язниці.

Як уточнили в СБУ, менеджерку викрили на систематичному вимаганні хабарів у підлеглих за призначення щомісячних премій та надбавок до заробітної плати. Під час досудового розслідування співробітники спецслужби задокументували восени цього року факт отримання від підлеглих неправомірної вигоди. Менеджерку затримали "на гарячому", після отримання чергового хабаря в службовому кабінеті.

У Суспільному зазначили, що якщо неправомірні дії співробітниці підтвердять, то мовник "ухвалить відповідні заходи щодо винних осіб". Також там кажуть, що очікують на об’єктивне, всебічне та законне розслідування з боку правоохоронних органів і готові сприяти слідству.

"Разом з тим важливо, щоб розслідування відбувалося прозоро та не мало ознак будь-якого тиску на компанію. Суспільному не байдужа доля його співробітників. Як і в будь-якій цивілізованій країні, ми сповідуємо презумпцію невинуватості, допоки не доведено зворотне", – йдеться в заяві.

Liked the article?
Help us be even more cool!