ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ повідомила про підозру в колаборантстві луганському пропагандисту Сергію Колесникову

29.07.2022, 11:40
Фото – СБУ
Фото – СБУ

Служба безпеки України повідомила про підозру в колаборантстві луганському пропагандисту, гендиректору пропагандистського телеканалу "ГТРК ЛНР" Сергію Колесникову. Невдовзі правоохоронці оголосять його в розшук. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 12 років із забороною від 10 до 15 років обіймати певні посади чи вести певну діяльність та з можливою конфіскацією майна.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

У відомстві зазначили, що з 2014 року Колесников працює на  "державній телевізійній та радіомовній компанії лнр", підпорядкованій так зв. "міністерству зв’язку" окупантів. Обіймав посади "генерального директора", головного редактора та телеведучого низки передач на пропагандистському каналі "Луганськ24".

"Спеціалізація пропагандиста – агресивна антиукраїнська пропаганда в стилі "кисельов / соловйов". Він не лише готує, редагує та затверджує остаточну редакцію телевізійних сюжетів, чинить безпосередній вплив на інформаційну політику телеканалу, але й сам працює в кадрі, є обличчям телеканалу. Його антиукраїнська "телепродукція" транслюється в ефірі телеканалу "Луганськ24" на всій тимчасово окупованій території Луганської області, на відеохостингу Rutube.ru, у соціальних мережах”, – наголосили в СБУ.

Додамо, що певний період (принаймні у 2017 році) Сергій Колесников працював речником "МВС ЛНР".

Нагадаємо, у липні СБУ повідомила про підозру в колабораційній діяльності заслуженому журналісту України Леонарду Свідовськову, який працює на "Державній телевізійній та радіомовній компанії ЛНР" ("ДТРК ЛНР"). Він колега Сергія Колесникова та його заступник.

Liked the article?
Help us be even more cool!